Adobe omarmt de Awwwards

workshops Digital Thinkers

Awards / Communication / News

workshops Digital ThinkersAdobe heeft een partnership gesloten met Awwwards, the Website Awards. Deze organisatie reikt dagelijks awards uit op het gebied van design, creativiteit en innovatie op het internet.  Als onderdeel van de samenwerking vervult Adobe de rol van hoofdsponsor tijdens de Digital Thinkers Conference van Awwwards die plaatvindt op 2 en 3 februari in Londen. Later dit jaar speelt Adobe ook een grote rol tijdens de VS-editie in Los Angeles. De conferentie in Londen bevat ruim twintig presentaties van grootheden en innovatieve denkers uit de designindustrie.
Jay Meissner, Adobes head of UX strategic development in EMEA, verzorgt op 2 februari een presentatie tijdens de conferentie in Londen met de titel ‘Assumptions prohibited’. Tijdens deze presentatie gaat hij dieper in op UX Design. Tegelijkertijd host Adobe een livestream van het evenement dat gepresenteerd wordt door Vitaly Friedman, editor van Smashing Magazine, een Duitse webdesign- en developmentpublicatie. Ook verzorgt Adobe een Twitterchat die de highlights van de conferentie zal behandelen voor het online publiek.
De livestream toont een selectie van de Awwwards sprekers, inclusief vooraanstaande UX-experts en visionairs op digitaal vlak en geeft tevens een sneak peek van de genomineerden. Ook zullen Paul Boag en Adrian Zumbrunnen Aude Degrassat live vragen beantwoorden en de conversatie leiden over trends in experimenteel digital design met alle deelnemers die de hashtag #AWWWARDSLDN en #UXdesign gebruiken in hun tweets. De livestream vindt plaats op 2 februari, vanaf 13:00 uur. De livestream is hier te volgen.
Naast de conferenties zal Adobe Awwwards ondersteunen met de serie Design Hubs Europe. Dit zijn vijf evenementen die de beste ‘digital thinkers’ - van lead designers tot ontwikkelaars – koppelen aan de Europese community en Adobe desig experts. Deze evenementen vinden later in de lente plaats in Berlijn, Londen, Parijs, Amsterdam en Stockholm.