AdSomeNoise haalt Anton Roef aan boord

News / People

Alle wegen leiden naar AdSomeNoise, want na enkele haltes bij traditionele bureaus zoals TBWA en VML, meert Anton Roef aan bij het Leuvense agentschap aan de Vaartkom. Met zijn jarenlange ervaring en ongebreideld enthousiasme gaat hij er het clients team ondersteunen als sr. account manager: “De mix van expertise en drive doet mij enorm veel goesting krijgen om mee te helpen de ambities van AdSomeNoise waar te maken. Ik geloof dat ik hier vanop de eerste rij zal zien hoe the future of advertising tot leven komt.”

Angelo Callant, client services director & managing partner, vult aan: “Met Anton halen we een ervaren account manager in huis die zijn roots heeft in media, een heel aantrekkelijke combi voor AdSomeNoise. We blijven namelijk intensief bouwen aan the agency of the future. Waar andere bureaus nog te vaak werken in silo’s, zet AdSomeNoise actief in op integratie en samenwerking tussen strategie, creatie, productie en media om zo de customer journey in zijn geheel te benaderen.”

AdSomeNoise is actief in gans Europa vanuit Leuven, Brussel en Kortrijk. Eind vorig jaar namen ze nog het Brusselse bureau Shortcut Advertising over en inmiddels werken er een 40-tal experts.