Agency Life in Mechelen: De kerk van Springbok, meaningful marketing met Spyke en influencer marketing essentials door oona

Communication / News / Gesponsorde inhoud

* PARTNER CONTENT * 

Softwarebedrijf Teamleader gaat de baan op: van 23 t.e.m. 26 november vind je ze in Mechelen met hun event Work Smarter On Tour. Vrijdag 25 november staat volledig in het teken van Agency Life, de contentreeks voor een door agencies. Op het programma: keynotes en panels met Springbok, Spyke en oona

Hoe marketing in 2023 meer moet geven dan nemen

Bart Lombaerts, Head of content bij Spyke, exploreert de waarde van duurzame, betekenisvolle marketing. Die moet nog steeds opboksen tegen drieste Black Friday-promo’s en andere straffe kortingen. Bart toont aan dat het anders én beter kan.

Panelgesprek: Sint-Albertuskerk, agencykantoor met een hoger doel

In 2023 verhuist Springbok naar de Sint-Albertuskerk in Muizen. De kerk is niet alleen een uiterst originele locatie voor een werkplek, ze zal ook een speciale rol vervullen in het stedelijke weefsel. Springbok-CEO Sammy Colson, HR-manager Stoffel Bollu en architect Pieter Thibaut van OFFICEU geven tekst en uitleg bij het ambitieuze project.

Influencer marketing: de trends en essentials

Marketingbudgetten dreigen te krimpen, maar de opmars van influencer marketing is onmiskenbaar, met indrukwekkende groeiprognoses in 2023 en 2024. Oona-partner en influencer marketing expert Shanice Engel richtte in 2016 de succesvolle influencer marketing-cel op bij oona. Op 25 november geeft ze zowel de nuts & bolts van influencer marketing mee als de nieuwste trends.

Work Smarter On Tour: Agency Life vindt plaats op vrijdag 25 november in Coffice Mechelen.

Schrijf je gratis in via www.worksmarterontour.be.

Nog niet ingeschreven voor de Agency Life-nieuwsbrief? Dat doe je hier.