Air Belgium, Auping en Haacht kiezen voor LVTPR

Budgets / News

Karolien Hessels

Karolien Hessels, managing director LVTPR Belgium

LVTPR België breidt zijn klantenportfolio uit met drie nieuwe klanten. Zowel Air Belgium, Auping als Brouwerij Haacht brengen vanaf 2017 hun communicatieactiviteiten onder bij LVTPR België. Een belangrijke motivator in hun keuze is het feit dat LVTPR alle expertise in huis heeft om de bedrijven te ondersteunen, van strategische adviezen en conceptontwikkeling tot complete begeleiding van alle communicaties. En dat zowel op product- als corporate niveau. “We zijn heel trots om Air Belgium, Auping en Brouwerij Haacht toe te voegen aan ons klantenportfolio. We kozen telkens voor een creatieve, maar doelgerichte en strategische aanpak waarmee we voor alle drie de bedrijven het verschil willen maken in België. We kijken met het hele team uit naar de succesvolle samenwerkingen,” zegt Karolien Hessels, managing director van LVTPR België.

Air Belgium is een gloednieuwe, Belgische luchtvaartmaatschappij met vluchten naar Azië, voornamelijk China, en zal vanaf de tweede helft van 2017 volledig operationeel zijn. LVTPR staat in voor haar volledige externe communicatiestrategie en -uitvoering, van de positionering en messaging tot de persrelaties en contacten met andere stakeholders. Ook het beheer van de social-mediakanalen neemt LVTPR voor zijn rekening, te beginnen met het bepalen van de juiste strategie.

Auping is een specialist in bedden, boxsprings, matrassen, bedbodems ... en kiest voor LVTPR als partner voor zijn PR-activiteiten in België. Auping wil dat de expertise die het heeft op het vlak van perfect slaapcomfort meer in de picture komt, net zoals het duurzame productieproces. LVTPR kwam als de meest geschikte partner uit de bus om het bedrijf hierin te ondersteunen en te begeleiden.

Brouwerij Haacht is een honderd procent onafhankelijke, Belgische familiebrouwerij en brouwt naast haar pils Primus ook verschillende speciaal-, abdij-, fruit-, wit-, amber- en tafelbieren. LVTPR zal op corporate niveau de communicatie van de brouwerij verzorgen, en staat in voor de PR rond haar verschillende merken. Ook voor de socialmedia-strategie en -content schakelt Brouwerij Haacht LVTPR in.

LVTPR is een PR- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt, vanuit vestigingen in Brussel, Bunnik en Amsterdam. LVTPR werkt voor klanten als DriveNow, HelloFresh, Henkel, Honeywell, Logitech, Oracle, Sony en VASCO Data Security.

 

  • Geen artikel