Air en PartenaMut: waar begint onze gezondheid?

Crea / News

De gezondheidscrisis heeft duidelijk aangetoond dat onze gezondheid ons kostbaarste bezit is. Diezelfde crisis heeft PartenaMut aangezet om na te denken over de manier waarop we met gezondheid omgaan en over de rol die mutualiteiten vandaag spelen. PartenaMut wil er dus alles aan doen om zijn klanten gedurende hun hele leven als gezondheidspartner bij te staan. Partenamut zal ons helpen onze gezondheid te koesteren en haar als een vermogen te beschouwen. Dat staat ook zo in de nieuwe handtekening: “Wij koesteren uw gezondheid”.

Air ontwikkelde een herpositioneringscampagne waarin de volgende vraag wordt gesteld: “Waar begint onze gezondheid?” Ze begint niet met gezondheidszorg, maar met een gezonder leven, een evenwichtiger voeding, nieuwe gewoonten,... PartenaMut begeleidt en ondersteunt ons vanaf nu op de weg naar onze gezondheid. Van dichtbij en op een toegankelijke en flexibele manier. De campagne is te zien op televisie, billboards en digitaal.

Credits

Client: PartenaMut
Contacts: Annissa Tamines, Tim Campens, Claudia Nieuwland
ECD: Eric Hollander
CCD: Creative Council
Creation: Karel de Mulder, Tom Galle
Special thanks to: Michelle Defooz, Pauline Héraly, Bérengère Lurquin, Laurie Parres, Vanessa Boddewijn, Boris Delire, Aurélie Prestigiacomo, Laurent Lejeune, Yannick Verdonck, Glenn Renard
Movie production Agency: Landvogel
Director: Matthieu Mantovani
Sound Production Company: La Vita Studio
Photographer: Tim Coppens
Music: La Vita Studio