Air en Partenamut blijven lachen

Crea / News

Dentalia Plus, de tandartsverzekering van Partenamut (het Belgisch ziekenfonds actief in Franstalig België), wordt Dentalia UP. Air bedacht een lanceringscampagne om het product te herpositioneren, met een duidelijke boodschap: smile!

Dentalia Plus was een tandheelkundige partner. Dentalia Up is iets meer dan dat: het is de partner die uw glimlach laat groeien en u helpt die glimlach onder alle omstandigheden te behouden, zelfs in ingewikkelde tijden. Want ja, in sommige situaties is er maar één oplossing: lachen!  

Je tante biedt je een kleurboek aan... Voor je 22e verjaardag? Glimlach. Je zus vraagt ​​je om dit weekend op haar kinderen te passen... En ze heeft er zes? Glimlach. Want lachen is altijd een goed idee. Net als jezelf verzekeren.

Om deze boodschap te illustreren, blijven Air en Partenamut trouw aan de toon van hun vorige campagnes, met de eigenzinnigheid en een vleugje humor die hen kenmerken. Een toon die terug te vinden is in drie posters, een radiospot en een campagnefilm geproduceerd in samenwerking met Les Mecs en regisseur Edouard Valette. Via deze verschillende media beelden Air en Partenamut verschillende situaties af waarin glimlachen de beste optie is.

 

 

Credits:

Client : Partenamut

Contacts : Hela Askri, Justine Finet, Annissa Tamines

Agency : Air creative council

Creation : Edouard Coune, Marie Paris, Arnaud Bailly, Louis Bonus

Creative Design director : Christophe Liekens

Strategy : Michelle Defooz

Project Manager : Flore Antonnaux, Eva Closset

TV producers : Fiona Chevalier, Marlies Neudt

Production : Les Mecs

Producer : Jesse Vander Meersch, Lieselotte Belon, Monica De Bock

Director & photographer : Edouard Valette

Sound : Raygun

Media agency : Mediabrands

Digital agency : Ad Some Noise