Airtrade weer volledig in Nederlandse handen

Communication / News

BCD Group

Het management van Airtrade Holland, bestaande uit Jeroen Martron en Frank Wester, en het internationale reisconcern BCD Group hebben gisteren 100% van de aandelen Airtrade Holland in handen gekregen. De transactie werd begeleid door Main Capital Partners uit Amsterdam.

Na de succesvolle fusie van online reisaanbieders Vliegwinkel, CheapTickets, BudgetAir, Flugladen en Vayama in begin 2011, kreeg AERTiCKET de meerderheid in Airtrade in 2013. Deze combinatie was een grote stap richting een internationaal opererende consolidator met een duidelijke focus op de opkomende markten binnen Europa. Airtrade en AERTiCKET blijven strategische partners op het gebied van inkoop van vliegtickets, waarbij Airtrade deel blijft uitmaken van het internationale consolidatienetwerk van AERTiCKET. Echter zal Airtrade zich daarnaast meer gaan richten op de optimale koppeling tussen vluchten, hotelovernachtingen, autohuur en verzekeringen, ook wel dynamic packaging.

Jeroen Martron en Frank Wester, beiden al ruim 12 jaar actief bij Airtrade, zien deze ontwikkeling als een geweldige kans. « Wij zijn ambitieus en gaan onze unieke positie, als ondernemend bedrijf op het gebied van technologie in combinatie met fulfilment, verder uitbouwen, » aldus Jeroen Martron. Frank Wester voegt hieraan toe: « Wij zijn tevens bijzonder verheugd en trots dat wij, samen met BCD Group, Airtrade naar een nieuwe fase in deze snel veranderde markt mogen brengen. »