Alain Caviggia creative director JUSt. Agency

News / People

Alain Caviggia

Alain Caviggia


Het Brusselse digitale bureau JUSt. Agency, expert in sociale netwerken, heeft met Alain Caviggia als creative director van het bureau een opvolger aangesteld voor Youri Loedts, die aan de slag gaat als evangelist bij het Vlaams Audiovisueel Fonds.
Alain Caviggia is art director van opleiding en heeft doorheen zijn loopbaan zowel zijn creatieve effectiviteit getoond in het ontwerpen van digitale campagnes (waarvan sommige gelauwerd werden) als een zekere trek voor nieuwe uitdagingen. Alain Caviggia: «Ik verheug me de rangen van JUSt. Agency te komen versterken. JUSt. heeft sinds haar ontstaan haar uitstekende competentie getoond in digitale communicatie op sociale netwerken. Dit is ook de gelegenheid voor mij om samen te werken met een echt team van millennials, hypergeconnecteerde talenten die dagelijks hun passie voor digitaal beleven. Ik heb dan ook de ambitie om samen met hen markante campagnes te ontwerpen die vooral zeer effectief zijn voor onze klanten. »
Denis de Groote

Denis de Groote


Voor Denis de Groote, CEO van JUSt. Agency, is Alain Caviggia de gedoodverfde opvolger van Youri Loedts: "Alain heeft een heuse passie voor digitale technologie die hij moeiteloos integreert in zijn creatieve voorstellen. Hij heeft zijn efficiëntie al kunnen aantonen door communicatiecampagnes te ontwikkelen met een hoog gehalte aan viraliteit. In een wereld waar consumenten 'zich voeden' met 'snackable content' wilden wij duidelijk een profiel dat de inzet van een 'always-on' aanwezigheid op de digitale kanalen perfect begrijpt. Zijn profiel versterkt nuttig onze teams om de recente transformatie van het bureau tegoed te brengen. Meer informatie hierover in de komende weken.»