Albert Heijn komt aan huis bij Kunstmaan | Accenture Interactive

Crea / News

Met inmiddels meer dan 52 vestigingen in Vlaanderen, lanceert supermarktketen Albert Heijn een bezorgservice aan huis in de regio Antwerpen. Kunstmaan | Accenture Interactive helpt de supermarktketen om nu ook ‘Albert Heijn aan huis’ in Vlaanderen te beleven.

De bezorgservice aan huis van Albert Heijn bestaat al langer in Nederland en komt nu ook naar Vlaanderen. Online winkelen is al mogelijk op ah.be via een Pick-up Point-systeem, en daar wordt vandaag een thuisleverdienst aan toegevoegd. Enkele randgemeentes van de stad Antwerpen kunnen de nieuwe service testen voordat deze verder wordt uitgerold. Kunstmaan | Accenture Interactive doopte de service tot ‘Albert Heijn aan huis’. Een huizenhoog billboard in één van de testgemeentes en een lokaal getargete social media campagne maken de nieuwe service kenbaar aan de hele buurt. “We willen het plezier van Albert Heijn tot bij de mensen thuis brengen,” zegt Thijs Duyzings, head of Marketing & Communications Online bij Albert Heijn. “Hoe minder tijd je spendeert aan je boodschappen, hoe meer tijd er immers over blijft voor momenten die er écht toe doen. Daarom hopen we binnenkort bij alle Belgen kind aan huis te zijn. We zijn ook blij dat we ‘Albert Heijn aan huis’ op zo’n fijne manier in de buurt mogen verwelkomen.”

Als experience agency willen we dat mensen en merken zich bij elkaar thuis voelen,” zegt Bout Holtof, creatief directeur bij Kunstmaan | Accenture Interactive. “En dat zit ook echt in het DNA van Albert Heijn, de gezelligste kruidenier uit Nederland. Als we één ding gemerkt hebben in die afgelopen periode, is het wel dat momenten samen enorm kostbaar zijn. Het is geweldig dat een merk als Albert Heijn daar aan kan bijdragen.”

CREDITS

Client name: Albert Heijn
Agency: Kunstmaan | Accenture Interactive
Creative team: Cato Decoster, Melissa Pulinx
Designer: Lore Snauwaert, Ymke Smets
Motion Designer: Hamza Taheri
Creative Director: Bout Holtof
Strategy: Dominique Poncin
Account team: Sien Vrebos, Lotte Smeets
Digital strategy: Tim Lettany, Karel Lovenich