Alberto Maccari leidt creatie Isobar Belgium

Media / News / People

Alberto MaccariAlberto Maccari (voorheen bij Proximus, Triumph, JWT Germany en Havas Italy) is gestart bij Isobar België (Dentsu Aegis Network Belgium) als hoofd van creatie. Zijn voornaamste missie bestaat uit het aanvoeren van het creatieve team en het design team om op die manier ideeën en content te creëren die de vraag van de klant het best beantwoorden. Het digitale marketingbureau uit Brussel ontwikkelde zich de voorbije twee jaar fors op vlak van strategie, creatie en technologische capaciteiten. De komst van Alberto Maccari is de volgende logische stap in deze evolutie. Alberto Maccari: “In de loop van mijn carrière als professionele creatief in verschillende Europese landen, markten, industriën en sectoren, ben ik elke uitdaging aangegaan met enthousiasme, nieuwsgierigheid en een resultaatgerichte aanpak. Bij Isobar wil ik een gelijkaardige werkwijze toepassen, waarbij ik me wil richten op het optimaliseren van de manier waarop onze klanten communiceren. Mijn doel als hoofd van creatie bij Isobar is om het creatieve team te leiden door de digitale evolutie voor te blijven met de belangrijke gedachte in het hoofd dat we ons steeds richten op individuen in plaats van consumenten.”
Nicolas Vanderseypen, managing director: “Met de komst van Alberto staan we een stap dichter bij het realiseren van onze visie: de marketing en business uitdagingen van onze klanten beantwoorden met strategiën en ideeën, gebaseerd op kwalitatieve data insights, die tot leven worden gebracht door het vakmanschap van onze content creators. Nieuwe ervaringen aanbieden die op een vloeiende en logische wijze het menselijke en het technologische samenbrengen is ons antwoord op een digitale leefwereld die steeds evolueert en verandert. Alberto is onze nieuwste aanwinst om deze ambities te verwezenlijken."
Alberto Maccari versterkt het managementteam van het bureau, dat bestaat uit Sandrine Parmentier (Client Management), Geoffrey Moulart (Social Media) en Laurens Mertens (Technology & Development).