AMMA 2024 kiest genomineerden

Awards / News

AMMA-juryvoorzitter José Fernandez, chief customer experience, marketing & digital officer bij D’Ieteren, verwelkomde afgelopen vrijdag 17 mei de 25 professionals van de finale AMMA-jury in de prestigieuze D’Ieteren Gallery. De debatten namen een hele dag van beraadslaging in beslag. De punten die door de finale AMMA-jury werden toegekend, zijn intussen opgeteld bij die van de AMMA-expertjury's, die eerder 45 genomineerden in 9 categorieën hadden geselecteerd. Hieronder vindt u de volledige lijst van genomineerden in elke categorie. 

In de categorie Media Agency of the Year, werden genomineerd:

  • Wavemaker
  • Havas
  • Mindshare

De nominaties en de gewonnen trofeeën door deze agentschappen in de andere AMMA-categorieën leveren punten op en kunnen het verschil maken voor de positie op het podium.

In de categorie Media Advertiser of the Year, heeft de AMMA-jury drie kandidaten genomineerd:  

  • Naomi Osorio Galan, manager media operations Belux bij The Coca-Cola Company
  • Luc Latour, brand & media manager bij Axa
  • Gaetano Palermo, head of brand advertising & media bij Engie

Het is nu aan het publiek uit alle geledingen van het reclame- en mediavak om op een van deze drie kandidaten te stemmen. De resultaten van de publieksstemming worden opgeteld bij de punten van de AMMA-jury en tellen mee voor de helft van de punten bij de toekenning van de prijs. U kunt stemmen met uw professioneel e-mailadres op de CommPass-website.

In de categorie Media Saleshouse of the Year, die werd opgesplitst in twee segmenten, zijn de genomineerden:  

Ook voor deze categorie leveren de nominaties en de gewonnen trofeeën in de andere AMMA-categorieën punten op.

Zijn genomineerd voor Media Brand of the Year, een erkenning voor mediamerken die zich onderscheiden door het succesvol ontwikkelen van hun relaties met hun doelgroepen:

Voor de AMMA Best Long Term Media Strategy zijn genomineerd:

De tabellen hieronder tonen de genomineerden in de 9 andere categorieën, die in april door de AMMA-expertjury’s werden aangeduid.

De Awards zullen worden uitgereikt tijdens de feestelijke AMMA Ceremony op 6 juni in het Auditorium 2000 aan de Heizelpaleizen. Tickets voor de AMMA Ceremony zijn verkrijgbaar via de website.