An Bogaerts volgt Ben Herremans op bij Trends Style

News / People

Roularta Media Group heeft met An Bogaerts een nieuwe hoofdredactrice van een volledig vernieuwde Trends Style. Trends Style verschijnt als luxe lifestyleblad 10 keer per jaar bij Trends en Trends/Tendances en werd voordien geleid door Ben Herremans, die met pensioen gaat.

Het eerstvolgende nummer verschijnt op 14 april bij Trends en Trends/Tendances.
An Bogaerts verdiende haar strepen bij De Morgen Magazine, De Standaard Magazine, Sabato, Feeling en nog tal van andere bladen. Ze is auteur van drie lifestyleboeken die bij Lannoo en Horizon werden uitgegeven. Daarnaast is ze trend-researcher en trend-gids met Londen als grootste passie. An Bogaerts: “Het imago van ‘luxe’ is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Met Trends Style wil ik een frisse invulling aan dat begrip geven.”

Niels Famaey, Uitgever News & Business: “An zal de nodige portie warmte, stijl en esthetiek toevoegen aan Trends Style. Ik ken haar als iemand met een neus voor mooie dingen met een twist. Naast de hardere economische realiteit van Trends is er in Trends Style plaats voor esthetiek met grote E en het menselijke achter het ondernemen.”

Trends is al meer dan drie decennia lang het leidende financieel-economische nieuwsmagazine in Vlaanderen, met spraakmakende analyses over de economische actualiteit. Trends bewijst via onafhankelijke en onderbouwde verslaggeving hoe die economie het dagelijkse leven van élke Belg beïnvloedt. Wim Verhoeven, hoofdredacteur Trends: "An Bogaerts heeft ons meteen overtuigd met haar visie op een eigentijds lifestylemagazine voor een publiek van ondernemers en leidinggevenden. Ze zal van de vernieuwde Trends Style een waardevol onderdeel van het Trends-pakket maken.”