Ann De Bisschop lanceert online platform over corporate wellbeing

Media / News / People

anndebisschopWellbeing consultant en keynote speaker Ann De Bisschop lanceert haar eigen online platform over corporate wellbeing. Als onder andere Wellbeing Director bij Medialaan heeft ze een expertise opgebouwd die ze voortaan wil delen met iedereen die wil waken over een perfecte balans tussen werk en privé.
Na 14 jaar als Commercieel Directeur Radio aan de slag te zijn voor onder andere Q-music en Joe, besliste De Bisschop dat het tijd werd om te luisteren naar haar lichaam. Ze besloot om het anders aan te pakken en creëerde daarom zelf de functie van Wellbeing Director binnen Medialaan. Daar stippelt ze het welzijnsbeleid uit samen met de HR-afdeling. « Gezonde, gelukkige en gemotiveerde collega’s… dat is mijn doel. Ik baseer mijn beleid dan ook op 3 pijlers: een mentale balans, een goeie fysieke gezondheid en gezonde voeding, » vertelt De Bisschop.
Haar ervaring deelt ze voortaan ook op haar eigen website. Je kan er terecht voor meer informatie over haar activiteiten als keynote speaker, wellbeing consultant en coach. Bovendien deelt ze wekelijks haar tips en tricks om zelf aan de slag te gaan of om je eigen team op de juiste manier te begeleiden en inspireren.