Anneke Pauwels en Katarina Vercammen worden The Dear Hunters

Communication / News

dear huntersAnneke Pauwels en Katarina Vercammen lanceren The Dear Hunters, een boutique agency dat zich focust op het creëren van visual identities en creatieve campagnes voor mode-, lifestyle-, beauty- en interieurmerken. The Dear Hunters jagen op én vangen het best mogelijke creatieve team per project, van concept over uitvoering tot afwerking. The Dear Hunters zijn Anneke Pauwels en Katarina Vercammen, twee vrouwen met jaren ervaring in talent management en film- en fotoproductie.The Dear Hunters logo
Anneke Pauwels (1970°) werkte meer dan 10 jaar als professioneel model. Na vele boeiende samenwerkingen met modeontwerpers, fotografen en stylisten was het tijd om haar plaats voor de lens in te ruilen voor een functie als casting agent bij Dutch Casting Agency, waar ze gedurende twee jaar het Belgische zusterbureau runde. Nadien werkte ze vijf jaar als marketing & new bizz producer bij filmproductiehuis Roses are Blue, twee jaar op het persdepartement van een Belgische vrouwelijke minister en deed ze nog een korte stop bij reclamebureau These Days. Vanaf 2009 was Anneke Pauwels co-founder en managing partner bij Initials LA, waar ze een belangrijke rol vervulde als foto agent en producer, met een sterke focus op sales. In juni 2017 besliste ze om – na bijna 10 mooie jaren – afscheid te nemen.
Katarina Vercammen (1971°) richtte in 1999 het fotoagentschap Ultraviolent op. Nadien startte ze samen met haar man Bjorn Tagemose Shoot The Artist waar ze gedurende meer dan 15 jaar werkte aan boeiende projecten in de reclame-, mode- en muzieksector. Ze produceerde de film en live show ‘Gutterdämmerung’, en werkte zo nauw samen met artiesten als Grace Jones en Iggy Pop. De jarenlange samenwerking met music agents, tour promotors en europese PR agencies geven haar een internationaal profiel.