Anneleen Coppens wordt managing director Famous Relations

News / People

Famous Relations begint aan een nieuw hoofdstuk met de komst van Anneleen Coppens als managing director. Coppens startte haar carrière bij Duomedia, gevolgd door passages bij Ogilvy Social.Lab, TBWA Reputation en meer recent bij Mutant. Ze heeft ervaring met nationale en internationale klanten in zowel consumer als corporate PR in uiteenlopende industrieën en neemt over van Déborah De Klerck, die besloten heeft om haar carrière verder te zetten als freelance PR consultant vanaf midden juni. 

“PR en brand reputation worden relevanter dan ooit in het communicatielandschap. Producten en diensten verkopen is al lang niet genoeg meer, vertrouwen in een merk en zijn waarden is cruciaal geworden in het beslissingsproces van consumenten. We zijn ons bij FamousGrey al lang bewust van de kracht van PR. Met Anneleen halen we een veelzijdig en ervaren profiel binnen. We hopen met haar komst des te meer te kunnen inzetten op volledige integratie van PR in de diensten die we vandaag aanbieden en de positionering van Famous Relations in de markt te versterken,” zegt Francis Lippens, CEO bij FamousGrey. 

“PR wordt vaak te traditioneel ingevuld, maar in het huidige merkenlandschap zijn we genoodzaakt er anders naar te kijken en onszelf opnieuw uit te vinden. De noden van consumenten en andere stakeholders zijn de voorbije jaren sterk geëvolueerd en dat vraagt om een verruiming van onze strategische blik op earned media. Het team bij Famous Relations is erg dynamisch en getalenteerd. Aangevuld met de expertises waarop we binnen FamousGrey kunnen rekenen, ben ik er zeker van dat we verder straf werk gaan maken,” zegt Anneleen Coppens.