Antalis daagt adverteerders uit

Awards / Communication / News

AntalisAntalis nodigt architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders en studenten uit om hun mooiste interieurdecoratie met Antalis Coala-producten in te zenden. De beste creaties maken kans op media aandacht in vakbladen Wallpaper en Intramuros of een geldprijs. Twee type projecten komen in aanmerking: gerealiseerde of lopende projecten van professionals en projecten met een 3D-ontwerp.

Er komen dus zes winnaars van al gerealiseerde of lopende projecten waarbij Antalis Coala-producten gebruikt worden kunnen profiteren van media-aandacht in vakbladen Wallpaper en Intramuros. De categorieën zijn: hotels, restaurants, winkels, kantoren, woningen en openbare ruimtes.

Architecten, ontwerpers maar ook studenten kunnen in de categorie 'Projecten met een 3D-ontwerp' hun talent tonen, waarin twee winnaars bekend worden gemaakt. De winnaars maken kans op een bedrag van €3.500 voor de eerste prijs en €2.000 voor de tweede prijs. De winnaars krijgen ook de kans om hun idee in een deel van het Antalis-hoofdkantoor of een van haar lokale vestigingen te realiseren.

Het project met de meeste “likes” op de Antalis Interior Design Award website maakt kans op een speciale publieksprijs. De beste projecten worden ook meegenomen in de publicatie van The BOOK, waarin de beste projecten worden samengebracht en worden verspreid onder de belangrijkste spelers van de interieurdecoratie. Tijdens beurzen en evenementen waar Antalis aan deelneemt, zoals Architect@Work en DSCOOP, zal het werk worden getoond. Muriël Knippers, communication manager Benelux van Antalis: “Professionals in de interieurdecoratie hebben het talent om ruimtes een sfeervolle make-over te geven. Met de wedstrijd willen we laten zien dat onze Coala producten alle mogelijkheden bieden om bijvoorbeeld hotels, musea of restaurants te voorzien van nieuwe designs. We zijn erg benieuwd naar de resultaten.”

Alle decoratieprojecten worden voorgelegd aan een internationale jury onder leiding van François Confino, de wereldbekende scenograaf en museograaf. De jury wordt samengesteld uit internationaal gerenommeerde spelers uit de designwereld. Deelnemers kunnen tot 31 december 2017 hun werk inzenden via www.AntalisInteriorDesignAward.com. In de Gallery van de website worden tijdens de hele looptijd van de wedstrijd ingestuurde werken tentoongesteld.