Antwerp Dressed by Duval Guillaume

Crea / News

duval1

Dressed by Antwerp, zo heet de gloednieuwe campagne van de stad Antwerpen om de Antwerpse modescene te promoten in binnen- en buitenland. De Antwerpse modesector is goed voor een omzet van 1,3 miljard euro en 300 miljoen euro aan toegevoegde waarde. Antwerpse mode is springlevend en daar mogen we terecht trots op zijn. De Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen levert al decennialang studenten van wereldniveau die hoge toppen scheren bij talloze internationale modehuizen. Voor deze campagne ging Duval Guillaume op zoek naar bekende fans van Antwerpse mode. Elodie Ouedraogo en Tom Smith werden gefotografeerd in ontwerpen van drie masterstudenten die dit jaar afstuderen aan de prestigieuze Academie. De beelden tonen de mondiale invloed van de Antwerpse modescene door deze beroemde fans te laten poseren in de creaties van Shuting Qiu (China), Nick Haemels (België) en Julia Ballardt (Duitsland).duval2
De eerste golf van de campagne met beelden van ex-atlete en tv-persoonlijkheid Elodie Ouedraogo en frontman van de Britse rockband Editors Tom Smith is te bewonderen in verschillende luchthavens, treinstations in binnen- en buitenland en uiteraard als posters in de stad zelf.
https://www.facebook.com/stad.antwerpen/videos/253231962262390/
Credits
Client contact: Judith Van Oost, Vicky Henderickx, Katrien Vreys
Creative Director: Koenraad Lefever
Creatives: Tom Jacobs, James Gambrill, Dries De Wilde
Strategic Director: Jorian Vanvossel
Managing Director: Elke Janssens
Account Manager: Steven Boen
Art Buyer: Ingrid Deuss
Fashion Designers: Shuting Qiu, Nick Haemels, Julia Ballardt (Royal Academy of Fine Arts Antwerp with the support of Walter Van Beirendonck, Marisa Leipert & Maureen De Clercq)
Photographer: Zeb Daemen
Make-up artist: Rudi Cremers
Stylist: Kate Housh
Retouching: Fred Dupont
duval3jpg