Arnaud Spirlet leidt Cisco Belux

News

arnaud sprilet

Cisco heeft Arnaud Spirlet aangeworven als algemeen directeur van zijn Belgisch-Luxemburgse entiteit. Op 2 mei zal hij het roer overnemen van Pol Vanbiervliet, die dan met pensioen gaat. Vanbiervliet stond aan het hoofd van Cisco Belux sinds 2006. Arnaud Spirlet moet de commerciële positie van Cisco in België en Luxemburg uitbouwen en publieke en privé-organisaties bijstaan bij de digitalisering en transformatie van hun algemene werking en aanbod.

Hij zal rapporteren aan Peter Karlströmer, Cisco’s senior vice president voor Noord-Europa: "Onze markt bevindt zich net op een kantelmoment met nieuwe technologieën en businessmodellen, en we staan ook voor de doorbraak van het internet of things. Arnaud Spirlet beschikt over een karrenvracht aan ervaring en kennis om Cisco Belux en zijn klanten naar een succesvolle toekomst te gidsen. Pol Vanbiervliet van zijn kant mag terugblikken op een erg succesvol decennium als country manager. De Europese directie wenst hem daarvoor uitvoerig te bedanken.”

 

Arnaud Spirlet heeft er al een rijke carrière in de sector opzitten. Hij komt van de Britse IT-dienstenleverancier Logicalis, waar hij aan het hoofd stond van de Europese divisie. Daarvoor was hij aan de slag bij telecombedrijf Unify (voorheen Siemens Enterprise Communications), als algemeen directeur Belux en West-Europees partnerdirecteur. Voor de naamsverandering werkte hij al acht jaar voor de organisatie, onder meer als general manager West-Europa. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Siemens. Arnaud Spirlet heeft een MBA International Management van de Vlerick Leuven-Gent Management School. Hij woont in Brussel en is de trotse vader van een tweeling.