ASTRO PUB: Appstrology 2024, your Digital Destiny!

4schools / Communication / News

Astro PUB is back in town! Vergeet saaie horoscopen en ontdek welke AI-app in 2024 je nieuwe beste vriend wordt, gebaseerd op jouw sterrenbeeld natuurlijk! Of je nu een succesvolle ram of een dromerige vis op zoek naar inspiratie bent (of gewoon een waterman die zich afvraagt waarom hij dit leest), wij gingen op zoek naar dé app die het beste bij je past! Met dank aan Claudia Lomma, AI-expert en maker van de podcast Techno Impact.

Stier: Je houdt van efficiëntie en discipline en het is belangrijk voor jou om anderen om je heen te motiveren. CapGo.ai kan je helpen je doelen te bereiken. Het zal je in staat stellen om je marktonderzoek op Sheet uit te voeren met behulp van AI, snel en nauwkeurig.

Kreeft: Er begint rust in je leven te komen. Je bent op zoek naar een georganiseerde en rustgevende omgeving. Dingen op orde brengen is een van je nieuwe voornemens. Met Keep it shot kun je je schermafbeeldingen een andere naam geven en opschonen, wat een hoop tijd bespaart.

Maagd: Je bent het gewend om duizend taken te beheren, maar je moet de controle terugwinnen. Waarom geef je Recast Studio eens geen kans? De applicatie genereert in een handomdraai content van hoge kwaliteit op sociale netwerken. Zo blijf je efficiënt en professioneel terwijl je je creativiteit de vrije loop laat.

[...]

ONTDEK JOUW AI-MATCH MADE IN HEAVEN IN PUB MAGAZINE!