ASTRO PUB, towards infinity (and 2023)!

Communication / News

Naar goede gewoonte vroegen we bij PUB enkele sectorgenoten naar dé jobs van de toekomst in reclame, marketing en communicatie. Ontdek hier de job die u op het lijf geschreven staat, op basis van uw sterrenbeeld weliswaar! Met dank aan Sabine Hauser en Brice Le Blevennec voor de hulp.

RAM
21 maart – 20 april

Wanneer alles deze herfst op één lijn komt te staan… zal het evenwicht van de planeten je uithoudingsvermogen flink op de proef stellen! Vastberadenheid komt de Sector Leader in dat geval goed van pas. Hij is dé uitgelezen persoon om omzet en marktaandeel de hoogte in te stuwen, door toe te zien op het commerciële beleid van het bedrijf.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Jouw scope breidt zich uit naar verschillende sectoren. In de lente leert Saturnus je om te vertrouwen op prestaties in plaats van op geluk. Een veelzijdigheid die je als Market Researcher goed van pas komt, jij die graag snuistert in informatie rond productaankopen en klantenreviews.

LEEUW
23 juli – 22 augustus

Aan ambitie of activiteit ontbreekt het je niet dit jaar. Je werkt harder, je hebt minder stress… en dat maakt iedereen gelukkig! En omdat het voor een Leeuw(in) belangrijk is hoe hij/zij voor de dag komt, lijkt de job van Social Media Manager jou op het lijf geschreven. Die verzorgt als vanzelfsprekend de e-reputatie van een merk of bedrijf op de sociale netwerken.

>>> EEN VOLLEDIG OVERZICHT VINDT U HIERBOVEN (EN IN PUB MAGAZINE NATUURLIJK)