Auke Moonen en Alexander Noten versterken Bonka Circus

News / People

Creatief team en boezemvrienden Auke Moonen en Alexander Noten versterken het creatieve departement van Bonka Circus. Eerder deden ze ervaring op bij Wunderman Thompson en Mutant. Bij Bonka Circus kiezen ze resoluut voor Purpose Driven Communication en zetten ze hun ideeën voortaan in het teken van positieve (gedrags)verandering.

“Het sprak ons enorm aan dat ze bij Bonka Circus zo’n focus leggen op het creëren van impact met hun campagnes. Wat ons nog meer aansprak was dat we die impact helemaal op onze eigen manier mogen invullen. En dat allemaal in een bureau vol leuke (en veel Limburgse) mensen,” vertellen Auke Moonen en Alexander Noten.

“De komst van Auke en Alex toont dat we de creatieve lat bij Bonka Circus steeds hoger willen leggen. De eerste weken bewezen ze al dat ze dat niet alleen doen met frisse ideeën, maar ook op vlak van ownership op hun projecten. Heel blij dus om hen aan boord te halen als senior creatives. We kijken er naar uit om samen te knallen,” zegt Jesse Vanophalvens, creatief directeur bij Bonka Circus.