AVA en Friendship gaan loco met JOYBOX

Communication / News

Een pooping unicorn, corona piñata of verrassende voeldoos maken? AVA lanceert samen met reclamebureau Friendship ‘JOYBOX’: fantasierijke DIY-boxen om samen met je kinderen thuis creatief aan de slag te gaan. Daarmee wil AVA gezinnen inspireren om hun creativiteit de vrije loop te laten en zich vooral samen te amuseren.

“Het idee voor JOYBOX is ontstaan op een druilerige zondagnamiddag,” vertelt Philippe Blondé, creatief directeur bij Friendship. Mijn twee kinderen van 5 en 9 entertainen is geen sinecure. Naar de overpriced cinema dan maar? Of weer uren op de iPad? Zoals de meeste ouders wil ik mijn kinderen creatief bezighouden, liefst zonder dat ze veranderen in ‘screen-zombies’. We zien steeds meer kinderen en volwassenen verslingerd raken aan hun schermen. Ze zijn vast onderdeel geworden van ons leven, elke dag, maar mogen ook niet de overhand nemen. Tijd samen doorbrengen, samen je verbeelding gebruiken, samen knutselen of iets creëren is veel impactvoller dan samen zielloos zitten scrollen. Later ga je ook niet terugdenken aan al die leuke momenten samen op je smartphone of iPad, toch? Maar… elk weekend opnieuw op zoek moeten gaan naar inspiratie is niet evident. Juist daarom bieden we met JOYBOX ouders een instant oplossing: geen opzoekwerk, geen gedoe, gewoon alle DIY-benodigdheden in één keer aan huis geleverd. Dit is de ‘Hello Fresh’ van DIY thuisactiviteiten en hobby’s. Daarvoor is AVA, een Belgisch familiebedrijf met alles om het te maken qua knutselbenodigdheden, de gedroomde partner.”

De filosofie van JOYBOX is ‘In Fun We Trust’. Hoe gekker het concept, hoe beter dus. JOYBOX lanceert met vier fantasierijke boxen: kies voor het knutselen van een ‘Corona piñata’, een ‘Poke-in-the-eye-monster calendar’, een ‘What’s in the box’ voeldoos of een ‘Pooping unicorn’. 

Met elke box entertain je 1 à 2 kinderen tussen de drie en de twaalf jaar oud. Geregeld zullen er ook nieuwe ludieke boxen uitgebracht worden. Quanto costa? Vanaf €35 krijg je een kant-en-klaar DIY-concept aan huis geleverd. Online bestellen kan via www.joybox.be.