Aveve is Beste Winkelketen van België

Awards / News

Aveve, onderdeel van Arvesta, werd op donderdagavond 3 december uitgeroepen tot Beste Winkelketen van België 2020-2021. De prijs werd uitgereikt op basis van een bevraging bij 158.000 consumenten. Eerder dit jaar werden de Aveve-winkels al voor de 13e keer op rij bekroond als Beste Winkelketen in de categorie tuin- en dierenspeciaalzaken. De erkenning volgt na een succesjaar voor de winkelketen en de recente lancering van het nieuwe Aveve-logo.

Na de introductie van een nieuw winkelconcept gericht op beleving in 2019 en de recente lancering van een nieuw logo dit jaar kaapt Aveve de titel van Beste Winkelketen van België 2020 - 2021. De prijs werd uitgereikt tijdens de digitale Gondola Gala Night door Retailer of the Year, de grootste consumentenverkiezing van België. Het is een mooie erkenning voor de Aveve-winkelketen, die een sterke groei van 30% neerzet op 4 jaar tijd. ​

“Dat we deze titel in ontvangst mogen nemen, is een bewijs dat ons nieuwe winkelconcept zijn eerste vruchten afwerpt. Vorig jaar zijn we sterk gaan inzetten op inspiratie en beleving in onze winkels onder de nieuwe slogan ‘hier groeit plezier’. In 2020 hebben we die lijn doorgetrokken met een nieuw logo dat matcht met onze nieuwe identiteit,” zegt marketingdirecteur Peter De Mey. “Bovendien zijn we als verkooppunt van essentiële goederen het afgelopen jaar sterk blijven groeien. Consumenten hebben nog meer de weg gevonden naar de Aveve-winkels: zelf brood bakken, proeven van al het lekkers afkomstig van de lokale boer en van onze streekproducten en bezig zijn met je dier of in de tuin. We bieden het allemaal aan. De titel van Beste Winkelketen van België is dan ook een mooie bekroning voor ons werk van de afgelopen jaren.”