Babak Hosseiny wordt creatief directeur van VO Europe

News / People

VO Europe, gespecialiseerd in Europese communicatie en lid van VO Group, verwelkomt Babak Hosseiny als executive creative director.

De voorbije twintig jaar drukte Babak Hosseiny zijn stempel op een rijk repertoire aan projecten, van creatieve campagnes, digitale activeringen en gepersonaliseerde marketing voor merken als P&G, Kraft, Nestlé, Proximus, Engie, WWF en Amex, tot geïntegreerde en multinationale campagnes voor instellingen als de Europese Commissie en het Europees Parlement, met name voor de Directoraten-Generaal Communicatie, Milieu, Recht, Ondernemingen, Landbouw enzovoort. 

“Ik ben verheugd dat ik bij VO Europe mag aantreden op zo'n belangrijk moment in de creatieve groei van het bedrijf. Ik kom op een beslissend keerpunt in het leven van dit Brusselse en Europese agentschap en ik kijk ernaar uit om het naar nieuwe horizonten te leiden,” reageert Hosseiny.

De nieuwe creative director krijgt een uitgebreid takenpakket: een nieuwe creatieve cultuur en ‘ideegedreven’ visie invoeren bij VO Europe, de ontwikkeling van creatieve communicatievaardigheden en innovatie binnen VO Europe versnellen, en VO Group – in samenwerking met de andere bureaus in de groep – helpen positioneren als een belangrijke speler onder de multidisciplinaire creatieve bureaus.

“VO Europe heeft zich altijd anders trachten te positioneren door zich te richten op creativiteit, innovatie en contentmanagement. We zijn verheugd met de komst van Babak, die ons zal helpen om dat alles naar een hoger niveau te tillen. Zijn ervaring en knowhow zullen een belangrijke troef zijn om de kwaliteit van onze diensten te versterken ten voordele van de Europese instellingen,” besluit Xavier Vincent, CEO van VO Europe en VO Group.

Fotobijschrift: VO Europe Management Team met Gaëlle Pellon (director of business development), Michael Malengrez (general manager) en Babak Hosseiny (executive creative director).