BAM lanceert Marketing Trophy

Agenda / Marketing / News

BAM_key-visual_marketing-trophy_600x200Op vrijdag 21 juni 2019 organiseert de Belgian Association of Marketing de eerste editie van de Marketing Trophy. Dit teambuildingevent wordt opgezet door Hercules Trophy, een Belgische organisatie die inmiddels wereldwijd dergelijke events op poten zet.
Tijdens de dag, die plaatsvindt in het Provinciaal Domein De Nekker in Mechelen, nemen teams van 5 à 7 personen het tegen andere teams op in 12 actieve en vooral ludieke challenges. De exacte challenges voor 2019 blijven nog even geheim, maar in het verleden bleken onder meer het bobsleeën, quadrijden, net als de breinbrekers en een proef waarbij een truck moet voortgetrokken worden, bijzonder populair. Eén ding staat vast: sportief zijn is allesbehalve een vereiste om deel te nemen. Een straf team hebben daarentegen, is de beste garantie op een mooi eindresultaat.
Met deze Marketing Trophy wil BAM de marketingcommunity samenbrengen op een leuke en sportieve manier zodat nieuwe banden kunnen gesmeed worden. De dag eindigt met een barbacue en een party. De Marketing Trophy is zo de ideale gelegenheid als teambuildingactiviteit binnen de marketing community, om samen met collega’s of klanten een leuke dag te beleven. BAM kijkt ernaar uit om de eerste Marketing Trophy te kunnen uitreiken aan het beste marketingteam.trophy rawpixel-651326-unsplash
Meer informatie en inschrijvingen op www.marketingtrophy.be.