Baptiste van Outryve nieuwe Manager PR & Corporate Communication bij Roompot

News / People

BaptistevanOutryveBaptiste van Outryve is aangesteld als PR & Corporate Communication Manager bij Roompot Vakanties. De Belg begint op 6 mei in deze nieuwe staffunctie. Van Outryve werkte hiervoor vier jaar lang als Director PR & Corporate Communication bij Carrefour België.
Met deze stap keert van Outryve terug naar de toeristische sector. Eerder was hij namelijk al werkzaam als Corporate Communication Manager & woordvoerder bij Thomas Cook in België en als Marketing Manager bij P&O Ferries. In zijn nieuwe functie zal hij de communicatiestrategie van de Roompot Group bestaande uit de merken Roompot Vakanties, Hogenboom Vakantieparken en LARGO professionaliseren en verder uitbouwen.
Meebouwen aan de internationale ambities van Roompot “Mijn jaren bij Carrefour België waren heel boeiend en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen. Na bijna vijf jaar retail keer ik enthousiast terug naar de reisbranche, een dynamische sector waar de gast absoluut centraal staat. Roompot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot grootste aanbieder van vakantieparken in Nederlanden het kan door de grote verscheidenheid aan parken en woningen alle mogelijke doelgroepen een topvakantie bieden in verschillende landen. Ik ben erg blij dat ik via deze nieuwe positie mag meebouwen aan de internationale ambities van Roompot.”