BBDO versterkt commerciële directie met Pascal Kemajou

News / People

BBDO Belgium verwelkomt Pascal Kemajou als nieuwe CCO. Hij kan bogen op een rijke commerciële bureau-ervaring die hij heeft opgebouwd bij onder andere Bates Belgium, Lowe, Air en Happiness. Bij dat laatste bureau was hij meer dan 15 jaar actief als Business Director en Managing Partner. Hij werkte samen met talloze belangrijke adverteerders in diverse sectoren waarmee hij telkens een diepgaande jarenlange relatie wist uit te bouwen. 

Na de komst van Barbara Vangheluwe als CEO treedt Pascal Kemajou toe tot het vernieuwde management van BBDO. Tesamen met Eva De Gendt zal hij de commerciële equipes aansturen om de ‘We create effectiveness’-belofte van het bureau daadwerkelijk in praktijk te brengen. Hij gelooft sterk in deze combinatie van creativiteit en performantie, als hefboom voor de business van de verschillende klanten. “In die zin voel ik me perfect gealligneerd met het motto van BBDO Belgium, ‘We create effectiveness’. Het bureau heeft een indrukwekkend palmares op de Effie Awards en het is een hele eer om hen te versterken. Ik kan niet wachten om van start te gaan met het nieuwe management en met alle equipes op die grote merken die hun vertrouwen geven aan BBDO.”

Pascal Kemajou neemt bij BBDO nieuwe bureau in juli in gebruik. Barbara Vangheluwe: “Ik heb met BBDO de ambitie onze klanten te ontzorgen en onze creativiteit te laten werken voor hun bedrijfsresultaten. Om sterke merken te bouwen, heb je sterke, vertrouwensvolle mensen nodig. Dat heb ik gevonden in Pascal. Zijn drive en attitude geven me ontzettend veel zin om samen aan de slag te gaan.”

Op de foto: Barbara Vangheluwe, Pascal Kemajou en Eva De Gendt