BBN stoot door naar top b2b-ranking

Awards / News

Ark BBN Voor het eerst staat BBN op de tweede plaats in de ranglijst van internationale b2b-marketingcommunicatiebureaus van B2B Marketing. Dit is een belangrijke mijlpaal voor BBN en zijn internationale partners, die door hun vermelding in het verslag van dit jaar worden erkend als belangrijke spelers in de mondiale sector van b2b-marketing, zo valkt te horen bij ARK BBN, de exclusieve Belgische partner en aandeelhouder van BBN.
In de veertiende editie van het ‘B2B Benchmarking Report’ maakte B2B Marketing de definitieve ranglijst bekend van de 95 beste b2b-marketingcommunicatiebureaus van het Verenigd Koninkrijk, net als de beste internationale bureaus in de sector, de snelst groeiende bureaus en de toonaangevende pr-bureaus. Met meer dan 1.000 b2b-specialisten in 29 landen factureerde BBN vorig jaar wereldwijd 135 miljoen dollar – wat overeenkomt met een kleine 120 miljoen euro. Dit mooie resultaat rechtvaardigt de vermelding van het bureau in het verslag van dit jaar, dat gebaseerd is op de bruto-inkomsten. “Het is geweldig om te zien dat BBN internationaal op nummer twee binnenkomt. Men zegt dat grootte ertoe doet en het is voor onze klanten zeker belangrijk dat wij de internationale mogelijkheden hebben om hun activiteiten overal te ondersteunen. Toch is onze jarenlange ervaring in zo goed als elke industriesector, versterkt door onze strategische, creatieve en technische knowhow om resultaten te boeken, nog veel belangrijker,” vertelt Clif Collier, voorzitter van BBN. Ark BBN
Ben Verleysen, CEO van ARK BBN Belgium, bevestigt: “Dit is een geweldige erkenning voor BBN. De voorbije twee jaar groeiden we ongelooflijk. Onze positie op de b2b-ranglijst is opnieuw een mooi schouderklopje voor iedereen bij BBN. Ons gezamenlijke bureau leverde strategieën, creatieve oplossingen en communicatie van topniveau aan bedrijven en organisaties over de hele wereld en hielp hen om hun groeidoelstellingen te verwezenlijken en zelfs te overtreffen. Deze mijlpaal is een bewijs van hun geloof en vertrouwen in BBN en in onze methoden, die van wereldklasse zijn.”