BEA 2024 verwelkomt vijfde categorie

Awards / News

De inschrijvingen voor de BEA-competitie beginnen op gang te komen, en de eerste cases staan intussen op het wedstrijdblad genoteerd. Bureaus hebben nog exact vier weken om hun project(en) in te dienen voor de BEA Awards 2024! Opvallend is dat er dit jaar een nieuwe categorie aan de competitie wordt toegevoegd: teambuilding.

De BEA-competitie 2024 gaat op zoek naar de beste projecten die georganiseerd werden tussen 1 juli 2023 en 30 juni 2024. Naast de vier klassieke BEA-categorieën (B2B, B2C, B2E en Institutional Events) wordt er met ‘Teambuilding’ een vijfde categorie geïntroduceerd. Hiermee wil de organisatie het mooie werk binnen die toch wel specifieke marktsegment in de kijker zetten.

Agency's die het afgelopen jaar een straffe case hebben gerealiseerd kunnen hun project(en) inschrijven via het formulier op de website. Op 15 juli 2024 worden de inschrijvingen afgesloten. Daarna gaat de BEA-vakjury, bestaande uit een twintigtal corporate event verantwoordelijken, aan de slag. Tijdens een uitgebreide online selectieronde zullen zij bepalen op basis van de ingediende dossiers welke bureaus zullen doorstoten naar de finaleronde op 3 december in BMCC in Brugge.

De grote ontknoping van de competitie volgt een dag later, op 4 december. Veelvuldig BEA-winnaar Meetmarcel krijgt dit jaar de touwtjes in handen van de BEA-awardceremonie.