BeCommerce Awards 2021: be bold, be there...

Awards / News / Retail

De BeCommerce Awards belonen jaarlijks webwinkels die actief zijn in de Belgische markt. Vorige editie  vielen er opvallend veel Belgische spelers in de prijzen,  waaronder Beemit,  eCade, Kazidomi, Klium, MaisonLab, Mozzeno, Mytribunews, Nikkel-Art en Noukies. Hiermee wordt een trend onderschreven die BeCommerce al langer waarneemt: Belgische webshops doen het steeds beter tegenover webshops met buitenlandse wortels.

Vorig jaar was een uitzonderlijk jaar. Voor de allereerste keer in de geschiedenis vonden de BeCommerce Awards virtueel plaats. Tegen alle verwachtingen in was het een groot succes en een enorme prestatie voor iedereen. Dit jaar wordt alles weer in real time georganiseerd! Deelnemen aan de BeCommerce Awards is de perfecte opportuniteit om een bedrijf in de kijker te zetten, het harde werk van het team te erkennen en hen te bedanken, en om de naambekendheid van het bedrijf in de sector een boost te geven. “De genomineerde ondernemingen zijn een bron van inspiratie voor de verschillendebedrijfssectoren om online en offline hand in hand te laten gaan op weg naar een nieuw retailmodel. Met de BeCommerce Awards willen we bedrijven aanmoedigen om nog meer digitale en innovatieve initiatieven te ontwikkelen," zegt Sofie Geeroms van BeCommerce. De editie 2021 wordt net als die van vorig jaar gesteund door PUB Magazine.

De awardshow vindt dit jaar plaats op woensdag 13 oktober 2021, op de prachtige locatie van Tour&Taxis in Brussel, om 18u. Let op: De registraties voor de BeCommerce Awards 2021 sluiten op 22 augustus.

🏆Be There, Be Bold, Be Your Best 🏆

Schrijf je in voor de BeCommerce Awards 2021 via deze link!

Meer info over de BeCommerce Awards vind je hier.