Belfius breidt steun aan Team Belgium uit

Communication / News

Olympics matt-lee-19500-unsplashBelfius Bank en Verzekeringen heeft zijn partnership met Team Belgium verlengd tot de Olympische Spelen van Parijs in 2024. In de categorie verzekeringen neemt Belfius Insurance vanaf 1 januari 2019 de plaats in van AG Insurance, waarmee het BOIC acht jaar actief en vruchtbaar samenwerkte.

Hierdoor wordt de bank-verzekeraar Platinum Partner van het BOIC. Belfius benadrukt met dit partnership zijn rol in de Belgische samenleving en wordt zo een van de drijvende krachten achter het toekomstige succes van België op het grootste sportevenement op aarde, de Olympische Spelen. Dirk Vanderschrick, CEO Belfius Insurance: “Belfius Bank en Verzekeringen is als 100% lokaal verankerde speler een trotse partner van Team Belgium en zeer fier om waarden zoals excellentie, maar ook respect, team spirit en passie te delen. Dit geeft ons de unieke gelegenheid om onze jonge Belgische talenten te ondersteunen. Onze nationale teams hebben immers alles in huis om van de volgende Olympische Spelen een succesverhaal te maken.”
“De steun van onze partners is essentieel om onze missie te vervullen : zoveel mogelijk Belgen in de top 8 op de Olympische Spelen," zegt Philippe Vander Putten, CEO BOIC. "Belfius speelt hierin nu een leidende rol.”