Belgian Corporate Video Festival wilt uw corporate video

Agenda / Media / News

Belgian Corporate Video FestivalAP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z organiseren op donderdag 6 juni 2019 in Kinepolis Brussel de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival. Met deze jaarlijkse awardshow willen ze de meerwaarde van audiovisuele communicatie, met corporate video in het bijzonder, in de kijker plaatsen. Voor de organisatie van dit evenement kunnen ze rekenen op de structurele steun van Kinepolis, VBO, Videohouse en Cercle de Wallonie.
In 2018 ontvingen AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z bijna 250 corporate video-inzendingen die door een professionele jury werden beoordeeld. Net als bij de vorige edities zullen ze de genomineerde films tijdens een awardshow aan een groot publiek van bedrijfsleiders, productiehuizen, marketeers en communicatieprofessionals tonen. Vorig jaar was er een opkomst van meer dan 500 aanwezigen.
Belgian Corporate Video FestivalOok dit jaar maakt u kans om een award te winnen in een of meerdere van de elf categorieën. Daarnaast worden er ook vijf Special Awards uitgereikt. Videoproducties inzenden kan tot en met 15 maart 2019.