Belgian Event Awards lost finalisten

Awards / News

Na een online beoordeling heeft de BEA-jury nu ook de finalisten van de tweede periode van de BEA-competitie geselecteerd. Hierbij wisten 13 nieuwe cases een finaleplekje te veroveren, wat het totaal op 38 finalisten brengt. Zij strijden op 1 december in Mechelen voor de felbegeerde gouden BEA-beeldjes.

Na de online voorronde komen nog 27 verschillende bureaus in aanmerking voor een Gouden BEA Award. Sylvester en Cravat Events zijn dit jaar de uitblinkers, met elk drie cases in de finale. Fast Forward, Balthazar, CityCubes, d-side, New Balls Please, Event Masters en Goosebumps hebben elk twee finaleplaatsen. Ten slotte kan ook Luc Petit nog een dubbelslag slaan, met cases van Les Nocturnals en LPC Patrimoine. 16 andere bureaus hebben hun hoop gevestigd op een enkele case in de finale.

Cases 2020

Cases 2021

Live presentaties

Op 1 december zullen de juryleden hun definitieve oordeel vellen. Dit doen ze op basis van de live presentaties die overdag in de Nekkerhal worden georganiseerd. De deelnemende bureaus krijgen daar de kans om de sterke punten van hun finalecases nog eens nadrukkelijk in de verf te zetten. Deze live presentaties zijn bovendien ook toegankelijk voor het publiek. De ideale gelegenheid dus om de beste evenementen van de voorbije twee jaar tot in detail te ontdekken. De toegang is gratis, maar tickets voor deze sessies moeten wel vooraf gereserveerd worden via www.bea-awards.be.

Speciale prijzen

Aan het einde van de namiddag zal de jury achter gesloten deuren bijeenkomen om per categorie twee Gouden BEA’s toe te kennen (één voor de 2020-periode en één voor de 2021-periode). Tijdens deze beraadslaging kan de jury bovendien ook nog beslissen om ‘speciale awards’ toe te kennen. Wanneer een bepaalde case zich op een specifiek aspect (beste activatie, beste staging, beste ROI/ROO) op een bijzondere wijze heeft onderscheiden, kan dit op die manier bekroond worden. En vanaf dan is het aftellen tot de prijsuitreiking ’s avonds... Tickets voor deze geweldige avond zijn nog steeds verkrijgbaar via www.bea-awards.be.