Belgian Marketing Awards zoekt kandidaten

Awards / News

De Belgian Marketing Awards van 2024 zijn officieel afgetrapt. De organisatoren zijn op zoek naar bedrijven en marketingpersoonlijkheden die in 2023 een verdienstelijke bijdrage leverden aan het marketingvak. Zij kunnen zich zelf aanmelden of door anderen aangemeld worden.

Dit jaar zijn de Belgian Marketing Awards reeds aan hun vijfde editie toe. Maar geen awardceremonie zonder kandidaten. Om die reden wordt vandaag het startschot gegeven voor de zoektocht naar kandidaten. Zij kunnen genomineerd worden binnen de categorieën ‘The Belgian Marketing Company of the year’, ‘The Young Belgian Marketing Company of the Year’ en ‘The Marketing Leader(ship) of the Year’.

Mogelijke kandidaten kunnen worden genomineerd tussen 16 april 2024 en 30 juni 2024 via de website. Dat kan op eigen initiatief, maar ook anderen kunnen een kandidaat nomineren. Vervolgens worden de kandidaten uitgenodigd om een dossier in te dienen. Dit jaar kan dat tussen 1 juli en 15 augustus. Een Selectiecomité van méér dan 20 marketing professionals kiest vervolgens de 9 genomineerden (3 per categorie). Op basis daarvan bepaalt een onafhankelijke  jury de winnaar in elke categorie. Zij worden op woensdag 6 november bekendgemaakt tijdens een prestigieuze uitreiking bij Deloitte in Zaventem. De ideale gelegenheid voor CMO’s om te tonen hoe zij het verschil kunnen maken in hun business.

Met een deelname aan de Belgian Marketing Awards kunnen marketingteams en marketingprofessionals hun ervaring en expertise niet alleen in de kijker plaatsen, maar ook bijdragen aan de promotie van een vakgebied dat een significante bijdrage levert aan een succesvolle toekomst van merken, bedrijven en organisaties.

Ter herinnering, de Belgian Marketing Awards identificeren en vieren innovaties door individuen en bedrijven die echte game changers zijn. Ze bekronen succesvolle, betekenisvolle en customer centrische transformaties en innovaties, gecreëerd door marketeers die aan de top van hun business staan. De Belgian Marketing Awards komen tot stand met dank aan partner Deloitte.