Beobank en Boondoggle Havas investeren zich ten volle voor alle beleggers

Crea / News

Wie wil beleggen, laat zich maar beter goed omringen. Beobank staat alle beleggers bij met raad en daad, aangepast aan ieders specifieke noden en wensen. Want het spreekt voor zich dat een beginnend belegger een andere aanpak vraagt dan een ervaren belegger die zijn portefeuille wil uitbreiden.

Rond dit thema bedachten Beobank en Boondoggle Havas een nieuwe campagne met de slogan: "Open voor iedereen die wil beleggen / Ouvert à tous ceux qui veulent investir". Want bij Beobank is beleggen toegankelijk voor iedereen, met advies en diensten op maat van ieders situatie.

In de campagne komen verschillende mensen aan het woord, waaronder Bob-de-beginner, Stan-de-starter en Alexia-de-experte, door parallellen te trekken tussen hun dagelijkse activiteiten en hun beleggersniveau.

"Bij Beobank is het onze drijfveer om toegankelijke en concurrerende producten en diensten aan te bieden die voldoen aan de verwachtingen van elk type klant. Die mindset hebben we vertaald in deze campagne over beleggen. Dankzij de humoristische knipoog weerspiegelt de campagne ook 100% ons merk-DNA," zegt Valérie Lahaut, head of growth marketing bij Beobank.

Olivier De Laet, strategy director, vult aan: "We wilden een sympathieke en onderscheidende manier vinden om over beleggen te praten, toegankelijker voor alle doelgroepen, net als Beobank."

De campagne loopt zowel offline als online via (D)OOH, radio, OLA, OLV, social media, native ads en bannering. En jij? Ben jij eerder een Bob-de-beginner of een Alexia-de-experte?

 

Credits:

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Florence Neyrinck
​Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Tine Vandenberghe ​
​Strategy: Stijn Cox, Olivier De Laet, Nette Segers ​
​Creatives: Mathieu Cardon, Hugo Battistel, Stéphane Daniel, Stephen Walckiers, Lesley Dewilde, Dorien Bradt, Amèl Amri, Stefaan De Vos ​
​Project Management: Karine Uytterhoeven ​
​Producer Boondoggle Havas: Cynthia Pire
​Production: Jekyll n’ Hyde
​Sound: Cobra