Beobank en Boondoggle lanceren campagne op hun manier

Crea / News

Bankier op jouw manier. Met deze slogan lanceren Beobank en Boondoggle hun nieuwe campagne rond het thema toegankelijkheid. De campagne ligt in lijn met de nieuwe grafische stijl die het merk onlangs heeft doorgevoerd en toont alle mogelijkheden om je financiën te beheren en je financieel adviseur te contacteren. De nadrukt ligt op het feit dat iedereen zijn bankzaken kan beheren zoals hij dat wil, op zijn eigen manier.

Om haar rol als challenger te bevestigen, past Beobank haar dienstenaanbod en toegankelijkheid voortdurend aan aan de behoeften, de levensstijl en het ritme van haar klanten. Dat doet de bank naar eigen zeggen door doeltreffende digitale oplossingen aan te bieden, zonder evenwel de menselijke aanpak te vergeten, die tegenwoordig steeds zeldzamer wordt in de banksector. Klanten kunnen kiezen uit een intuïtieve app, een efficiënte chatbot, een uitgebreide website en persoonlijk contact met hun adviseur, telefonisch, via een videogesprek of face to face in een Beobank-kantoor. Zo helpt de bank al haar klanten vooruit zoals zij dat willen.

De campagne, die online en offline aanwezig is, wordt getoond via (D)OOH, radio en POS, social media in OLV, OLA en via native ads en bannering.

Credits

Client team: Valérie Lahaut, Sophie Waucampt, Annelies Van Boxel ​
​Account team: Sofie Jossart, Charlotte Urbain ​
​Strategy: Stijn Cox, Franky Willekens ​
​Creative Director: Sven Nijs ​
​Creative team: Fred Van Hoof & Benoit Menetret ​
​Long copy: Lesley Dewilde ​
​Motion design: Dorien Bradt ​
​Design: Stefaan De Vos
​Planning: Karine Uytterhoeven ​
​Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin ​
​Production: Jekyll n' Hyde ​
​Sound: Cobra ​
​Photographer: Fred Labeye