Bepublic Group geeft mediatraining aan Brusselse jongeren via Capital vzw

Communication / News

Capital vzw en Bepublic Group slaan de handen in elkaar om getalenteerde Brusselaars te helpen bij hun professionele leven en omgang met media. In oktober zullen 10 Brusselse jongeren de kans krijgen om media- en cameratraining te krijgen van Sara Vercauteren en Anja Peleman van Bepublic Group.

Hassan Al Hilou, bezieler van Capital vzw: “Met dit initiatief willen we de Brusselse jongeren wegwijs maken in de wereld van de media.  Hoe bereid je je het best voor op een interview? Hoe schrijf je een perstekst? Samen met Bepublic Group proberen we op dergelijke vragen een antwoord te bieden.  Capital is trots op deze samenwerking.”

Sara Vercauteren & Anja Peleman, managing directors Bepublic Group: “We geven met Bepublic Group elk jaar meer dan 100 mediatrainingen aan CEO’s, politici, directieleden en woordvoerders. Toen Hassan ons aansprak om onze expertise te delen met Brusselse jongeren moesten we daar niet lang over nadenken. We werken met plezier mee aan dit mooie project om beloftevolle jongeren een kickstart te geven in hun carrière.”

Inschrijven voor de sessies kan via info@capitalbelgium.be met de volgende gegevens: naam, geboortedatum, gemeente, passies en motivatie.