Bepublic Group verwelkomt pr-consultant Isabelle Geeraerts

News / People

Communicatie-experte en ervaren woordvoerder Isabelle Geeraerts versterkt vanaf begin september 2023 het team van pr- en strategisch communicatiebureau Bepublic Group. Isabelle zal als senior pr-consultant heel wat klanten begeleiden in hun strategische en corporate communicatie.

"Het is altijd fijn als we nieuwe communicatietoppers kunnen verwelkomen in ons team. We zijn er zeker van dat Isabelle, met haar jarenlange ervaring in communicatie en woordvoering, het verschil zal maken voor onze klanten," laten Anja Peleman en Sara Vercauteren (managing directors van Bepublic Group) optekenen. Van haar kant verheugt Geeraerts zich er naar eigen zeggen op om haar ervaring toe te passen binnen verschillende sectoren: "Het overbrengen van de juiste verhalen op een effectieve manier en het verstrekken van advies tijdens crisissituaties: ik kijk ernaar uit om samen met Bepublic Group een impact te hebben op de klanten," verklaart ze.

Isabelle werkt al bijna 15 jaar in communicatie. Ze was 13 jaar aan de slag bij Telenet als woordvoerder en corporate communicatie-experte en werkte de afgelopen maanden als woordvoerder bij Boerenbond. Ze heeft een aantal grote communicatieprojecten begeleid, zoals de afschakeling van het analoge televisiesignaal, de overname van BASE door Telenet, diverse productlanceringen en duurzaamheidsinitiatieven. De afgelopen jaren heeft ze dan ook heel wat ervaring opgedaan op vlak van pr, corporate communicatie en crisiscommunicatie.