Bepublic Group wint internationale PRWA Excellence Award 2024

Awards / News

PR-en strategisch communicatiebureau Bepublic Group heeft de internationale ‘PRWA Excellence Award 2024’ gewonnen met haar PR-werk voor sportwinkelketen Decathlon. Die award bekroont jaarlijks een PR-bureau met een uitzonderlijke case die anderen in de communicatiesector overal ter wereld kan inspireren. Bepublic Group deelt de eerste plaats met het Poolse communicatiebureau NBS Communications, die zijn PR-campagne voor Arval bekroond ziet.

PRWA is een internationaal netwerk dat PR-bureaus van over heel de wereld met elkaar in contact brengt. Vanuit een wereldwijd aanbod selecteerde de vakjury een shortlist van vier uitmuntende PR-cases. Uiteindelijk gaan het Belgische Bepublic Group en het Poolse NBS Communications met de hoofdPRijs naar huis.

Bepublic Group kon de jury overtuigen met de Nohltaced-communicatiecampagne voor Decathlon, waarmee de sportwinkelketen zijn tweedehandsverkoop meer bekendheid wilde geven. De campagne was een samenwerking tussen Bonka Circus, Influo en Bepublic Group. Vorig jaar behaalde de campagne ook al een bronzen én zilveren Best Of Reputation Award (BORA) in de categorieën ‘Integrated PR: Best multi-platform campaign’ en ‘Corporate campaigns: Environmental Social Engagement’. Daarnaast won de case ook al een zilveren Effie Award.

“De PRWA Excellence Award 2024 is een zeer mooie erkenning van de inzet en expertise van ons team, dat elke dag opnieuw inspirerende en strategische communicaties uitwerkt voor onze klanten. Daar zijn we erg trots op. Maar zo een impactvolle campagne kan je vaak pas creëren door de krachten te bundelen met sterke partners. Voor de Nohltaced-campagne werkten we zo heel fijn samen met Bonka Circus en Influo. We willen hen dan ook graag bedanken, en natuurlijk ook Decathlon voor het vertrouwen,” reageren Sara Vercauteren en Anja Peleman, managing directors Bepublic Group.