Bert Onckelinx helpt Clicktrust groeien


News

Clicktrust - Fabian & Bert

Fabian Van De Wiele (links) en Bert Onckelinx (rechts)

Bert Onckelinx is de nieuwe operations manager van het Brusselse Clicktrust, gespecialiseerd in digital performance marketing. Hij moet er zekerheid en stabiliteit bieden in tijden van een gezwinde bedrijfsgroei. Als voormalig country manager bij Center Parcs en e-commerce manager bij Berghoff zet Onckelinx nu zijn schouders onder de verdere groei van Clicktrust. Sinds half mei waakt hij er over de kwaliteit.

« Onckelinx vormt een grote meerwaarde voor ons team, » zegt managing director Fabian Van De Wiele. « De afgelopen jaren kenden we een flinke groei, maar kwaliteit blijft onze topprioriteit. Daarom was een ervaren operations manager nodig. Onckelinx leidt alles in goede banen. Hij zorgt ervoor dat we ook in de toekomst de hoogste standaarden halen. »

De komst van de operations manager is meteen voelbaar bij Clicktrust, laat hij weten. Alle werkprocessen worden geoptimaliseerd. « Daardoor werken we een pak efficiënter. Vandaag realiseren we een jaarlijkse groei van 35 procent. Met zijn inbreng kunnen we gestaag blijven groeien. Het laat ons toe om nog meer topklanten van het kaliber BNP Paribas Fortis en DKV Verzekeringen binnen te halen. »

De integratie in het Clicktrust-team verliep alvast vlot. « Het is een zeer fijne werkomgeving, » aldus de kersverse operations manager. « De nodige basis is er en ik krijg van iedereen veel vertrouwen. Bovendien verloopt de samenwerking met Van De Wiele erg vlot. We hebben dezelfde visie en vullen elkaar uitstekend aan. »

Clicktrust zag eind 2013 het levenslicht. Fabian Van De Wiele, reeds jaren actief als freelancer in de digitale wereld, koos voor een eigen avontuur. In vier jaar tijd groeide de BVBA uit tot een groeiende speler in de digital performance marketing. Vandaag bestaat het team van Clicktrust uit vijf mensen.