Best Brands Awards 2024: HUBO IS BEST RETAIL (DIY & GARDEN) BRAND 2024!

Awards / Best Brands / News / Research

Hubo is een 100% Belgische organisatie met meer dan 150 winkels verspreid over het hele land. Door de jaren heen is Hubo uitgegroeid tot een echt begrip, gericht op de doe-het-zelfmarkt met een uitgebreid en kwalitatief aanbod merkproducten voor zowel de occasionele hobbyist als de gedreven, fanatieke doe-het-zelver. De consumenten waardeerden Hubo als Best Retail DIY & Garden Brand.

Hoogste scores op vele vlakken

Hubo neemt de eerste plaats in met het hoogste ‘Share of Soul’ en ‘Share of Wallet’. Als we dieper ingaan op de onderliggende parameters, zien we dat Hubo op alle vlakken beter presteert dan de concurrentie. Het doe-het-zelfmerk heeft met name een aanzienlijke voorsprong op gebieden als cross-selling potentieel en recente merkervaringen.

Bij het beoordelen van het merkimago onderscheidt Hubo zich op verschillende parameters ten opzichte van zijn concurrenten, meer specifiek: het leven aangenamer maken, goede prijskwaliteit, digitale en analoge ervaring en ‘merk dat ik vertrouw’. Deze diverse indicatoren onderstrepen de uitzonderlijke prestaties van Hubo op meerdere domeinen.

Andere erkenningen

Deze prijs mag geen verrassing zijn. Hubo heeft door de jaren heen consequent erkenning gekregen, wat blijk geeft van hun voortdurende inzet om van klanten fans te maken. Hubo won bijvoorbeeld voor de 16e keer de titel ‘Beste Winkelketen in de categorie Doe-het-zelf’, wat de continue uitmuntendheid op dit gebied onderstreept. Daarnaast is de Hubo webshop voor de elfde keer verkozen tot beste webshop in de categorie 'Doe-het-zelf', wat de topservice - zowel in de winkel als online - nog eens onderstreept. Beide prijzen zijn een initiatief van Q&A Insights BV.

Wil je meer weten over hoe je een Best Brand kunt worden of blijven? Neem dan contact op met het Best Brands-team via info@bestbrands.be.