Bicky en Android laten handspel wél toe

4schools / Crea / News

Het EK van 2024 is nu een kleine week ver en alweer trappen de voetbalbazen de bal mis: handspel is blijkbaar nog steeds verboden .. Daarom bepaalt Bicky dit EK, samen met creative agency Android, zélf de regels: HANDSPEL TOEGELATEN!

De zomercampagne van het Belgische snackmerk speelt in op wat supporters en voetbal verbindt: handspel. Op het voetbalveld mag het dus niet, maar ernaast kunnen we niet zonder. Hoe gaan fans anders van hun snacks genieten?

Eat it, UEFA!

“Met deze campagne laten we duidelijk merken aan wiens kant we staan, namelijk die van de supporters,” vertelt Anneloes Dekkers, brand manager bij GoodLife Foods. “Als de rebel van de snackwereld wagen we ons aan een opstand tegen het almachtige UEFA en hun achterhaalde regeltjes, zoals handspel. Ik zal mijn handen alvast goed kunnen gebruiken wanneer ik mijn Bicky eet tijdens de volgende wedstrijd.”

Hoewel de boodschap duidelijk nog niet tot in het VAR-busje in Duitsland is geraakt, kregen de Belgische snacksupporters wel mee wat de regels zijn tijdens dit EK. Dat doet Android via een campagne op sociale media én OOH in het Belgische straatbeeld.

Credits:

Klant: Bicky (GoodLife Foods)

Contact: Anneloes Dekkers, Tom Stevens

Agency: Android

Account: Wim Van Deun, Julia Digan

Creative director: Arne Meganck

Creatie: Elias Dewulf, Dennis Janssens

Design: Maxim Segers, Rob Claes

Productie video & foto: Shootby