Bij Orange liggen cadeaus voor het grijpen

Media / News

orange Meir 2017Van 9 tot en met 30 december 2017 deelt Orange Belgium cadeautjes uit op de Antwerpse Meir en dat met de grootste grijpmachine ter wereld. Er zijn honderden cadeautjes te winnen: van high-end smartphones en smartwatches, tot drones en Bongo-bonnen. Iedereen die een telefoon koopt of een abonnement neemt in de Orange shop (Meir 10, 2000 Antwerpen) mag met de gigantische grijparm aan de slag gaan om kans te maken om een extra cadeau in de wacht te slepen.

De grijpmachine is 18 meter lang, 7 meter hoog en wordt bestuurd vanop afstand. Wie wil spelen, bestuurt de grijparm van links naar rechts, van boven naar onder, om vervolgens de klauw op het juiste moment te sluiten. Wie een cadeau te pakken heeft, krijgt een nummer dat hij/zij ingeeft op een display, waarna het grote scherm begint af te tellen. Op het grote scherm verschijnt ten slotte welk geschenk de gelukkige mee naar huis neemt.

Vorig jaar trapte Orange het feestseizoen af met een gigantische rol inpakpapier die werd bevestigd aan de Antwerp Tower. Toen konden duizenden shoppers naar hartenlust cadeautjes inpakken met speciaal daarvoor ontworpen inpakpapier. Dit jaar worden opnieuw kosten noch moeite bespaard om de feestelijke eindejaarsperiode met een knal in gang te zetten en Orange klanten de kans te geven om hun dierbaren te verrassen met een extra geschenkje. Pop Media ontfermde zich over de grijpmachine, een straf staaltje van vindingrijkheid en technisch vernuft. De hele machine wordt immers op slechts twee dagen geplaatst.

De Orange grijpmachine deelt cadeautjes uit van 9 t/m 30 december, op zaterdag (van 12 tot 18u) en zondag (van 12 tot 17u).