BMW M4 Red Devils Edition eye-catcher in Zaventem

Crea / News

Dat is het! Het sportevenement van deze zomer, de Euro 2021, is begonnen. Ter gelegenheid van deze gebeurtenis lanceert BMW Belux een speciale Red Devils-editie van zijn BMW M4.

De Duitse fabrikant, trotse sponsor van de Rode Duivels, heeft ervoor gekozen om JCDecaux te vragen om deze unieke samenwerking te benadrukken. Brussels Airport is de ideale plaats om de aandacht van voetbal- en BMW-fans aan te trekken. Het merk heeft zichzelf een toppositie verschaft door deze topklasse auto in een prestigieuze omgeving tentoon te stellen. Zichtbaarheid volledig gewijd aan BMW dankzij de perfecte combinatie van de BMW M4 op het podium aan de ingang van Pier A, een premium locatie van 24m² en twee zijlichtbakken van 18m². Dit creëert een branding zone en trekt de aandacht van alle passagiers op de vertrek- en aankomstpunten van Europese vluchten. Om deze M4 in de kleuren van de Rode Duivels te kunnen bewonderen, hoeft u alleen maar een vlucht naar een Europese bestemming te boeken.

Deze campagne is het resultaat van een samenwerking tussen BMW, TBWA, Initiative, Rapport en JCDecaux en is zichtbaar tot het einde van het wereldkampioenschap voetbal (VK voetbal).