BNI Boomerang en Lunatink vieren Women’s Entrepreneurship day

Communication / News

Als netwerkorganisatie begrijpt BNI Boomerang dat ondernemers de handen in elkaar moeten slaan, nu misschien nóg meer dan ooit tevoren. Vanuit Business Network International’s filosofie ‘Givers Gain’ (‘Geven Loont’) bundelen enkele lokale zelfstandigen de krachten ter gelegenheid van Women’s Entrepreneurship day op 19 november, om een startende onderneemster een duwtje in de rug te kunnen geven voor een waarde van € 7.500. Voor de opstart van de campagne kon BNI Boomerang rekenen op bureau Lunatink.

Via ikstartnu.be kunnen vrouwelijke ondernemers die nog maar net een zaak hebben opgestart – of dat van plan zijn in de zeer nabije toekomst – tot en met 28 oktober een geschreven pitch inzenden om kans te maken op dit starterspakket. De drie deelnemers met de beste pitch krijgen op 5 november de kans om in ‘real life’ (indien de overheidsmaatregelen dit toelaten) te pitchen voor een ondernemers-jury.

De uiteindelijke winnares wordt op 19 november volledig ondergedompeld in het ondernemerschap. What’s in it for her? Een logo met bijhorende visitekaartjes, “a dress to impress”, een (shared) workspace in hartje Brussel, een eigen website, juridisch en fiscaal advies en raamdecoratie voor haar favoriete werkstekje... de ideale springplank voor de lancering van een eigen zaak.