Bold & pepper krijgt extra paardenkracht onder de motorkap

News / People

Het redactieteam van Bold & pepper verwelkomt een nieuwe junior content writer & Project manager. Al is Marion Geubel (22) niet echt nieuw: de uitmuntende amazone liep in 2020 al vijftien weken stage bij het bureau. Ondertussen brengt ze een frisse en jonge visie in een team dat volop aan het groeien is, naar verluidt. Ze behaalde een diploma marketing aan de Brusselse hogeschool EPHEC en is van jongs af aan te vinden met een pen of boek in de hand. Marion Geubel is dan ook bijzonder blij om haar professionele carrière te starten met contentcreatie. “Ik heb altijd van schrijven gehouden. Tijdens mijn stage bij Bold & pepper kreeg ik de kans om te duiken in de wereld van content. Bovendien kende ik het team al. Ik aarzelde dus geen moment om terug te keren. Werken bij Bold & pepper is een beetje als thuiskomen.”

Onmiddellijk in galop

Marion Geubel is al sinds haar zes jaar verslingerd aan paardrijden."Het is een intense sport die me veel heeft bijgebracht. Of het nu gaat om stressmanagement of discipline: ik val nog elke dag terug op waardevolle lessen.”  Ze is drietalig, nieuwsgierig en altijd gretig om nieuwe dingen te leren. Als product van Generatie Z is ze opgegroeid met internet en sociale netwerken: “Ik ben continu op zoek naar nieuwe trends. Tijdens de eerste lockdown heb ik een profiel aangemaakt op TikTok en ik kan er niet van af. Mijn doel is nu om een impact te maken op mensen met krachtige content. De voorbije weken kon ik me inwerken voor klanten als CFE, LM Mutplus.be en Informazout. Het is voor mij een enorme stimulans om aan zulke uiteenlopende projecten te mogen meewerken.”

Met Marion Geubel voegt Bold & pepper (letterlijk) paardenkracht aan het team toe. Men hoopt daardoor nog steviger in het zadel te zitten.

Marion Geubel