Bonjour promoot gelijke kansen met equal.brussels

Crea / News

Als antwoord op een groeiende behoefte aan zichtbaarheid en erkenning heeft equal.brussels een grote strategische herpositionering en ontwikkeling van haar communicatie ondernomen, in samenwerking met het bureau Bonjour. De belangrijkste doelstelling: haar positie als referentiepartner voor haar stakeholders en doelgroepen consolideren en tegelijkertijd haar merkidentiteit versterken.

De directie van equal.brussels heeft een ambitieuze en doelgerichte communicatiestrategie opgezet. De strategie heeft tot doel de zichtbaarheid van equal.brussels bij verenigingen, regionale besturen en het grote publiek te versterken. Maar ze heeft ook tot doel het merk “equal.brussels” zo te ontwikkelen dat het herkenbaar en toepasselijk wordt voor de teamleden, met respect voor de identiteit van het merk “SPRB”. Concreet engageert equal.brussels zich om een inclusief Brussels gewest te creëren door publieke actoren en verenigingen te ondersteunen en te mobiliseren. En door uit te gaan van de behoeften van de betrokken personen om van gelijke kansen een gemeenschappelijke doelstelling te maken.

Om alle vaardigheden en missies van equal.brussels in de kijker te zetten, werd een dynamische en creatieve video ontwikkeld. De video werd ontworpen om de verschillende stakeholders te verenigen rond de waarden en doelstellingen van equal.brussels en om de diversiteit van Brussel weer te geven en gelijke kansen te promoten.

Deze video zou een keerpunt betekenen in de manier waarop equal.brussels haar initiatieven communiceert en haar publiek aanspreekt. 

Credits:

Concept et DA : Agence Bonjour, Marine Vincent, Laura Krsmanovic 

Réalisation: Roxanne Gaucherand 
Cheffe op: Victoire Bonin 
Musique originale: David Numwami 

Copy : Jean-Luc Soille 
Production: Agence Bonjour : Marine Vincent, Laura Krsmanovic, Maxime Dereeper, Marine Cerchiari, Juliette Pardon, Erin Derouck, Zachari Fretz Assistante caméra: Clara Munhos
Montage: Super Tchip (Yoann Stehr)
Studio enregistrement et mix : Christophe Loerke
Voix: David Numwami (FR) Ann Grutman (NL) 
Artiste peintre: Arnaud Kool 
Étalonnage: François Dubois