Boondoggle brengt gewoon zichzelf mee voor Beobank

Crea / News

Om Beobank in de markt te zetten als een aantrekkelijke werkgever waar je echt jezelf kan zijn, ontwikkelden Boondoggle en het team van Beobank de “Breng gewoon jezelf mee”-campagne.

De werknemers van Beobank werden uitgenodigd om vrijblijvend bij te dragen aan de campagne. Tientallen uren interviews toonden hoe zij in het leven staan, wat ze belangrijk vinden, waar ze voldoening uit halen en hoe Beobank als werkgever daarbij aansluit. Uiteindelijk kon op elk van de waarden van Beobank (menselijkheid, eenvoud, positiviteit en performance) een gezicht, een naam en een verhaal geplakt worden. Deze werden vervolgens gedeeld binnen de bank en zijn filialen en via verschillende video’s, digitale posters, banners en posts op het intranet en sociale media.

Beobank illustreert met deze campagne dat je jezelf mag zijn en dat de bank zich maximaal inzet om een omgeving te creëren die past bij je persoonlijke situatie en ambities.

In print overlappen een paars en een rood portret van eenzelfde persoon elkaar. Dit illustreert dat de twee onlosmakelijk verbonden zijn en iedere medewerker elke dag ook zichzelf meebrengt naar het werk. In de video’s versterken fragmenten uit de privésfeer en fragmenten op het werk elkaar en leggen ze zo de perfecte match bloot tussen de waarden van Beobank en die van zijn medewerkers.

Credits

Client team: Valérie Lahaut, Kris Willaert, Natascha Van den Breen, Inge Everaert
​Account team: Marko Van Dyck, Sofie Jossart, Charlotte Urbain, Nette Segers ​
​Strategy: Stijn Cox, Franky Willekens ​
​Creative Director: Sven Nijs
​Creatives: Vincent Abrams, Fabrice Van Hellemont, Els Verhofstede
​Long copy: Lesley Dewilde, Benoit Menetret
​Motion design: Dorien Bradt
​Design: Stefaan De Vos, Riene Reynders
​Planning: Karine Uytterhoeven
​Producer Boondoggle: Bérengère Lurquin
​Production: Wenneker ​
​Sound: Cobra
​Photographer: Victor Pattyn