Brandy danst op de tonen van Tomorrowland

Crea / News

One World Radio, het radiostation van Tomorrowland, viert zijn derde verjaardag met een imaging-update geproduceerd door Brandy. Het ID-pakket bouwt voort op de unieke orkestrale sound van het dancefestival. One World Radio is intussen al in verschillende Europese landen 24/7 nationaal te ontvangen via DAB+ en FM en is ook op zaterdag on air via Qmusic in Nederland en Fun Radio in Frankrijk.

Bij de start drie jaar geleden koos Tomorrowland Brandy als imagingpartner voor One World Radio. Het was meteen de start van een gedroomde - en eigenlijk evidente - samenwerking zegt Stijn D’hont, verantwoordelijke music programming: “Tomorrowland wil mensen samenbrengen: uniting the People Of Tomorrow with The Sound Of Tomorrowland 24/7 all across the world. Brandy kan als geen ander dat DNA overbrengen in hun producties.”

Een nieuwe ID is de basis voor een toolbox waarin One World Radio gemakkelijk quotes en voice overs kan verwerken. “We bouwen voort op de unieke orkestrale sound die zo kenmerkend is voor Tomorrowland. De synths en tijdloze klassieke instrumenten komen samen in een strakke hybrid orchestral sound. Het was de bedoeling om in de basic ID meteen veel vaart te creëren en toch voldoende muzikaal te kunnen opbouwen,” besluit Tom Van der Biest, creatief directeur bij Brandy.