Brandy en TOP zetten je in beweging

Crea / News

TOPradio is voortaan TOP en koos Brandy om dat op een muzikale en herkenbare manier kracht bij te zetten. Het station onderging de jongste maanden een metamorfose: nieuwe state of the art studio’s, een update van het programmaschema en sinds deze week ook “We Make You Move” als slogan en een complete jingle-make over.

Met de vormgeving voor TOP zet Brandy een unieke jinglesound neer, die past bij “hits met een beat” zoals het format van TOP wordt genoemd. De zender zocht ook een zeer herkenbare auditieve identiteit. Daarvoor vonden de audiowizards van Brandy de bouwstenen in de nieuwe slogan van de zender “We Make You Move”. “Het feit dat Brandy betrokken was bij de keuze van de slogan, is niet alleen een blijk van vertrouwen in de expertise van dit huis. Het helpt ook om de juiste ingrediënten te verzamelen voor een sterke sonic brand,” zegt Tom Van der Biest, creatief directeur bij Brandy.

Brandy produceerde 8 basisjingles, een top of the hour, beds en functionele tunes voor weer en verkeer. De jingles kregen een stevige laag postproductie.

“Het resultaat is verbluffend. Dankzij de grenzeloze creativiteit van Brandy is TOPradio letterlijk TOP geworden,” reageert Bram Van hee van TOPradio. “De samenwerking met Tom en zijn team was intens en fantastisch. De sound van de zender kreeg een perfecte vertaling in de nieuwe audiovormgeving. Samen met een ijzersterk herkenbaar audiologo en dé muzikale sounds van nu klinkt het geheel van ongekend hoog internationaal niveau.”